طرز تهیه بال اسپایسی

طرز تهیه بال اسپایسی

طرز تهیه بال اسپایسی یکی از بهترین غذاهای آسیای شرقی می باشد و طعم آن بدون شک در خاطر شما باقی خواهد ماند. شما می توانید این خوراک خوش مزه را در وعده های غذایی مختلف شام یا ناهار سرو کنید. همچنین در وعده سحری این خوراک می تواند بسیار مقوی باشد. شاید یکی از بزرگترین دغدغه های خانم های خانه دار تهیه شام مناسب یا سحری مناسب افراد خانواده باشد. طرز تهیه بال اسپایسی، شاید ایده خوبی برای این خانم ها باشد. آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو، به شما دستور پختی استثنایی برای بال اسپایسی ارائه می دهد که مربوط به منطقه آسیای شرقی می باشد.

 

فهرست

  1. مواد اولیه بال اسپایسی
  2. طرز تهیه بال اسپایسی
    1. نکات طلایی در طرز تهیه
  3. درباره بال اسپایسی بیشتر بدانیم

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه بال اسپایسی گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

مواد اولیه بال اسپایسی

  1. بال مرغ یک کیلو گرم
  2. روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  3. سس کچاپ یک قاشق غذاخوری
  4. سس خردل یک قاشق غذا خوری
  5. سس باربیکیو یک قاشق غذا خوری
  6. تاباسکو (سس فلفل تند) یک قاشق غذاخوری
  7. سویا سس یک قاشق غذاخوری
  8. پاپریکا یک قاشق غذاخوری
  9. عسل دو قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه بال اسپایسی

  1. فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. سینی فر را با فویل بپوشانید .
  3. بال های مرغ را شسته و آماده کنید. سپس روی بال های تمیز و شسته شده را با چاقو چند برش طولی زده تا وقتی مواد را روی آن ریخته شد، مزه ها را خوب به خود بگیرد.
  4. سس ها و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و در نهایت یک سس خوش طعم و خوش رنگ تهیه کنید.
  5. بال ها را روی سینی فر با کمی فاصله بچینید.
  6. در این مرحله تقریبا دو سوم سس را روی بال ها بریزید.
  7. به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و پوستشان کاملا طلایی و ترد شود .
  8. پنج دقیقه مانده ی به آخر پخت، بالها را از فر خارج نمایید و برگردانید و باقیمانده سس را روی بال ها بریزید و گریل را روشن کنید تا بال ها برشته شوند. اگر دوست داشتید می توانید مجددا بال ها را برگردانید و چند دقیقه با حرارت بالای فر(گریل) برشته کنید.

 

 

نکات طلایی در طرز تهیه

  1. سسی که در این غذا استفاده می کنید باید به تقویت طعم آن بپردازد از این رو می بایست در به کار بردن میزان مواد در آن باید دقت زیادی داشته باشید.
  2. فلفل هایی که در این غذا مورد استفاده قرار می گیرد باید بیش تر از نوع فلفل سیاه باشد، زیرا این فلفل دارای فواید بیشتری نسبت نوع قرمز آن است.

درباره بال اسپایسی بیشتر بدانیم

بال اسپایسی، برای گذران ساعات کسل کننده روز می تواند میان وعده خوبی باشد. اگر بال اسپایسی را به همراه سس مناسبی سرو کنید، طرفداران آن روز به روز افزایش پیدا خواهند کرد. تهیه بال اسپایسی به روش اصیل کاری دشوار می باشد اما با استفاده از این طرز تهیه بال اسپایسی یک دستور پخت اصیل را به همراه خواهید داشت.آموزش آشپزی می تواند یکی از دشوار ترین و در عین حال زیبا ترین و جذاب ترین هنرهای جهان باشد. این از نوع طرز تهیه بال اسپایسی، به شما طعم مرغ را به همراه سس هایی خوش طعم و خوش بو برای شما به ارمغان می آورد. در طرز تهیه بال اسپایسی، سرکه و فلفل نیز وجود دارد که این دو از مواد غذایی بسیار مفید می باشند. سرکه بارها به عنوان درمان بسیاری از دردها معرفی شده است. فواید سرکه را می توانید به تفصیل در اینترنت جستجو کنید تا با این ماده غذایی مفید بیش تر آشنا شوید.

 

 

فلفل نیز برخلاف آنچه شایع شده است، دوست خوبی برای معده شما می باشد و اثر خوبی بر سلامت قلب و عروق شما خواهد داشت. البته مواد به کار رفته در طرز تهیه بال اسپایسی، می توانند متنوع باشند و این غذا را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. طرز تهیه بال اسپایسی، بر اساس کباب شدن بنا شده است و کباب کردن این غذا به نابودی میکروب های معمولی موجود در مرغ، کمک زیادی خواهد کرد.
بال اسپایسی را شاید بتوان یک پل جدیدی برای رسیدن به آرمانشهر خوراکی ها و طعم های جدید دانست. این پل می تواند شما را به بخش مهمی در آموزش آشپزی، یعنی طعم سازی برساند.

طرز تهیه بال اسپایسی خاطره آن روزهای خوب را برای شما تداعی خواهد کرد. بال اسپایسی، معمولا دارای کمی ترشی می باشد، این ترشی می تواند طعم سازی بسیار خوبی داشته باشد. تندی موجود در بال اسپایسی می تواند طعم خاطره انگیزی برای شما ایجاد کند.

 

 

در پایان به این نکته اشاره می کنم که یکی از مشاغل مورد نیاز در جهان، آشپزی می باشد و این حرفه در میان رشته‌های مورد نیاز در فهرست کشور‎های پیشرفته و صنعتی جهان، حرف اول را می زند. از این طریق، فرصت‌های شغلی مناسبی برای این گروه از افراد به وجود آمده است تا بتوانند به راحتی و بدون هیچ مشکلی مهاجرت کنند. مهاجرت از طریق آشپزی می تواند پیشرفت خوبی برای شما به همراه داشته باشد. برای این مهاجرت به مدرک بین المللی آشپزی نیاز خواهید داشت که آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو بهترین مکان برای دریافت مدرک بین المللی آشپزی می باشد.

  • تاریخچه طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص، به رستورانی به نام سزار کاردینی برمی گردد، صاحب این رستوران از مهاجران ایتالیا بوده که در مکزیک و ایالات متحده در حرفه رستوران داری فعالیت داشت. براساس آنچه که رزا کاردینی دختر سزار کاردینی بیان کرده طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص زمانی بدست آمد […]

    22 فروردین 1400

    طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص

    تاریخچه طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص، به رستورانی به نام سزار کاردینی برمی گردد، صاحب این رستوران از مهاجران ایتالیا بوده که در مکزیک و ایالات متحده در حرفه رستوران داری فعالیت داشت. براساس آنچه که رزا کاردینی دختر سزار کاردینی بیان کرده طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص زمانی بدست آمد […]
  • طرز تهیه موهیتو

    23 فروردین 1400

    موهیتو یکی دیگر از انواع نوشیدنی های سرد است که همواره طرفدار بساری دارد. به ویژه در فصل تابستان می تواند گزینه ی بسیار مطلوبی به عنوان نوشیدنی در نظر گرفته شود. نوشیدنی دمای بدن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش داده و سبب دریافت انرژی تازه می شود. در ابتدا این نوشیدنی انسبت […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه موهیتو

    موهیتو یکی دیگر از انواع نوشیدنی های سرد است که همواره طرفدار بساری دارد. به ویژه در فصل تابستان می تواند گزینه ی بسیار مطلوبی به عنوان نوشیدنی در نظر گرفته شود. نوشیدنی دمای بدن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش داده و سبب دریافت انرژی تازه می شود. در ابتدا این نوشیدنی انسبت […]
  • فتوچينی از انواع پاستا است و طرفداران زيادی دارد. همچنین فتوچينی سبزيجات که در زمره غذاهای رژیمی می باشد بسيار خوشمزه است و مواد لازم کمی هم نياز دارد. برای آشنایی با طرز تهیه فتوچی با سبزیجات با آموزشگاه آشپزشو قنادشو همراه باید.   فهرست مواد اولیه فتوچی با سبزیجات طرز تهیه فتوچی با سبزیجات […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه فتوچی با سبزیجات

    فتوچينی از انواع پاستا است و طرفداران زيادی دارد. همچنین فتوچينی سبزيجات که در زمره غذاهای رژیمی می باشد بسيار خوشمزه است و مواد لازم کمی هم نياز دارد. برای آشنایی با طرز تهیه فتوچی با سبزیجات با آموزشگاه آشپزشو قنادشو همراه باید.   فهرست مواد اولیه فتوچی با سبزیجات طرز تهیه فتوچی با سبزیجات […]
  • طرز تهیه ناگت مرغ

    23 فروردین 1400

    یکی از انواع غذا های آمریکایی، که طرفداران زیادی هم دارد ناگت می باشد که با هر نوع گوشتی می توان ناگت را تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت مرغ که یک غذای بین المللی است آشنا کنیم. شما می توانید با استفاده از کلیپ های آموزشگاه آشپزی […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه ناگت مرغ

    یکی از انواع غذا های آمریکایی، که طرفداران زیادی هم دارد ناگت می باشد که با هر نوع گوشتی می توان ناگت را تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت مرغ که یک غذای بین المللی است آشنا کنیم. شما می توانید با استفاده از کلیپ های آموزشگاه آشپزی […]

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

10 اردیبهشت 1400

طرز تهیه فینگرفود راتا

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

logo
pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

INSTAGRAM

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

TELEGRAM

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

WHATSAPP

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

0
0