طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

یکی از انواع غذا های آمریکایی، که طرفداران زیادی هم دارد ناگت می باشد که با هر نوع گوشتی می توان ناگت را تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت مرغ که یک غذای بین المللی است آشنا کنیم. شما می توانید با استفاده از کلیپ های آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو به راحتی طرز تهیه ناگت مرغ را در منزل خود تهیه کنید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه ناگت مرغ
  2. طرز تهیه ناگت مرغ
    1. نکات طلایی در طرز تهیه ناگت مرغ
  3. درباره ناگت مرغ بیشتر بدانیم

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه ناگت مرغ گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

مواد اولیه ناگت مرغ

  1. سینه مرغ خام ۵۰۰ گرم
  2. پیاز کوچک ۱ عدد
  3. پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم
  4. سير ۵ حبه
  5. نمك و فلفل به مقدار لازم
  6. آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
  7. آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
  8. روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم
  9. تخم مرغ ۲ عدد

لازم به ذکر است این مواد اولیه برای چهار نفر می باشد.

 

 

طرز تهیه ناگت مرغ

  1. شما در وهله اول باید مرغ خود را چرخ کنید البته می توانید مرغ چرخ کرده را آماده از قصابی نیز تهیه کنید. شما برای چرخ کردن مرغ خام می توانید آن را در غذا ساز نیز کمی خورد کنید.
  2. در مرحله دوم نوبت به رنده کردن سیر و پیاز می رسد حتما آب اضافه ی آن را بگیرید و با مرغ چرخ کرده و پنیر پیتزا خوب مخلوط نمائید در واقع باید حسابی با دست چنگ بزنید تا خوب مواد به خورد هم بروند حتی می توانید این مواد را در غذا ساز بگذارید و به مدت دو دقیقه مخلوط نمائید تا یک مایه خمیری شکل بدست بیاید.
  3. شما در این مرحله می توانید به مواد سس خردل، سس کنجد، سس تند و حتی عصاره گوشت اضافه نمائید تا ناگت ها طعم دار شوند.
  4. وقتی مواد را ترکیب کردید می توانید به مدت ربع تا نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مواد کمی خود را اصطلاحا بگیرد.
  5. در این مرحله نوبت به تخم مرغ و پودر سوخاری و آرد سفید می رسد که هر کدام را باید در ظرف جداگانه قرار دهید می توانید کمی زعفران دم کرده به تخم مرغ ها اضافه نمایید این کار باعث خوش رنگ شدن ناگت ها می شود. (بعضی ها دوست دارند در کنار آرد سوخاری از پودر پفک استفاده کنند پس این دو را با هم می توانید ترکیب کنید و بعد مواد آماده را در آن آغشته کنید و بقیه مراحل را ادامه داد.)
  6. حالا موادی را که در یخچال گذاشته اید را خارج کنید و به اندازه گردو یا توپ های کوچک گرد در آورده و سپس آن ها را پهن کنید تا ضخامت آن ها یک سانتی متری شود حالا این مواد آماده و پهن شده را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آغشته شود.
  7. شما حتی می توانید از قالب های آماده استفاده کنید تا در طرز تهیه ناگت مرغ برای طرح دار شدن ناگت ها به کار ببرید.
  8. شما در مرحله چهارم دیگر کار سختی نخواهید داشت فقط کافیست یک ماهیتابه و مقداری روغن به حدی که روی ناگت ها را بگیرد بریزید شعله زیر ماهیتابه باید متوسط باشد وقتی که روغن داغ شد ناگت هایی که آماده کرده اید را در آن بریزید و هر چند یک بار ناگت ها را برمی گردانیم تا دو طرفش خوب طلایی شود و داخلشان مغز پخت شوند.

 

نکات طلایی در طرز تهیه ناگت مرغ

  1. اگر زمانی که خواستید مواد ناگت را گرد کنید و سپس قالب بزنید حالت چسبندگی داشت می توانید دستتان را کمی نم دار کنید.
  2. شما می توانید به جای پنیر پیتزا از نان تست استفاده کنید به این شکل که نان تست را خرد کنید و در شیر خیس کنید سپس با مرغ چرخ کرده مخلوط نمائید.
  3. اگر زمانی خواستید ناگت های آماده شده را سرخ کنید می توانید آن ها را در فریزر بگذارید و هر وقت تمایل داشتید می توانید سرخ کنید.
  4. حتماً زمانی که خواستید ناگت ها را سرخ کنید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید چون دیگر روغن ها دود می کنند.
  5. می توانید در کنار ناگت مرغ؛ سیب زمینی و انواع سالاد های خوشمزه به شکل ساندویچ سرو نمائید. همچنین می­توانید از انواع سس مانند سس سیر، سس تند، سس قارچ به عنوان طعم دهنده به ساندویچتان اضافه کنید.

 

 

درباره ناگت مرغ بیشتر بدانیم

ناگت مرغ مناسب برای افراد لاغر است زیرا دارای کالری بالایی است که می تواند نیاز بدن این افراد را تا حدودی تامین نماید، در کنار ناگت مرغ می توانید از سیب زمینی سرخ کرده نیز استفاده کنید. پنیر پیتزا نیز طعم خوبی به این نوع غذا در کنار سیب زمینی می دهد می توانید امتحانش کنید.

افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند می توانند به کمک آموزش آشپزی، طرز تهیه ناگت مرغ را یاد بگیرند البته باید با نمک کم تر تهیه و طبخ کنند. امروزه افراد زیادی هستند که ممکن است به علت مشغله های کاری فراوان وقت آشپزی را نداشته باشند و ترجیح می دهند که غذا های آماده و حاضری تهیه کنند. ناگت ها دارای انواع مختلفی هستند که از گوشت، سبزیجات، مرغ و میگو تهیه می شوند و برای همین افراد گزینه ی بسیار مناسبی هستند زیرا یک غذای سریع است که زود آماده می شود و بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه ناگت مرغ در منزل اصلا کار دشواری نیست ولی ناگت های آماده دارای افزودنی هایی هستند که اصلا توصیه نمی شود مصرف کنید. در واقع گزینه خوبی برای مصرف نیستند.

 

 

در این مقاله ما شما را با دستور طرز تهیه ناگت مرغ خانگی آشنا کردیم که بسیار سالم تر و خوش طعم تر از ناگت های آماده است. شما با آموزش یکی از طرز تهیه های ناگت مرغ، می توانید مابقی را در منزل تهیه کنید و به ناگت های خود تنوع ببخشید.

 

 

  • سالاد الویه یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی سرو میشود. این غذا در عین سادگی، طعم و مزه ی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالاد ها که معمولا فقط به عنوان دسر یا پیش غذا می توانند مورد استفاده قرار گیرند، به دلیل وجود […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه سالاد الویه

    سالاد الویه یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی سرو میشود. این غذا در عین سادگی، طعم و مزه ی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالاد ها که معمولا فقط به عنوان دسر یا پیش غذا می توانند مورد استفاده قرار گیرند، به دلیل وجود […]
  • پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست می‌شود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت می‌شود، ریخته می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]

    28 فروردین 1400

    طرز تهیه پیتزا کالزونه

    پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست می‌شود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت می‌شود، ریخته می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]
  • مسما بادمجان با پنیر کبابی، تابه حال افراد زیادی را مجذوب خود کرده است و برای افرادی که به دنبال آموزش غذاهای محلی هستند، می تواند گزینه بسیار خوبی باشد. شاید هنگام سفر به شمال کشور با این غذا اشنا شده باشید، آیا تا به حال تجربه طعم متفاوت آن را داشته اید. غذاهای محلی […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه مسما بادمجان با پنیر کبابی

    مسما بادمجان با پنیر کبابی، تابه حال افراد زیادی را مجذوب خود کرده است و برای افرادی که به دنبال آموزش غذاهای محلی هستند، می تواند گزینه بسیار خوبی باشد. شاید هنگام سفر به شمال کشور با این غذا اشنا شده باشید، آیا تا به حال تجربه طعم متفاوت آن را داشته اید. غذاهای محلی […]
  • شاید بد نباشد که در همین ابتدای مطلب یک موضوع را روشن کنیم: از نظر علمی هیچ غذایی برای مبارزه یا جلوگیری از کرونا معرفی نشده است. با این حال، سازمان بهداشت جهانی (WHO) نکات اساسی در مورد عادات غذایی سالم برای مبارزه با کرونا که مربوط به تقویت و حفظ سیستم ایمنی بدن است، […]

    8 بهمن 1399

    عادات غذایی سالم برای مبارزه با کرونا

    شاید بد نباشد که در همین ابتدای مطلب یک موضوع را روشن کنیم: از نظر علمی هیچ غذایی برای مبارزه یا جلوگیری از کرونا معرفی نشده است. با این حال، سازمان بهداشت جهانی (WHO) نکات اساسی در مورد عادات غذایی سالم برای مبارزه با کرونا که مربوط به تقویت و حفظ سیستم ایمنی بدن است، […]

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

10 اردیبهشت 1400

طرز تهیه فینگرفود راتا

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

logo
pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

INSTAGRAM

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

TELEGRAM

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

WHATSAPP

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

0
0