طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا در اواخر قرن ۱۹ توسط سرآشپز معروف ناپلی آن زمان و به‌ افتخار ملکه ایتالیا مارگریتای ساوویی نام‌گذاری شده است. روی این پیتزا گوجه فرنگی ، موزارلای و برگ‌های تازه‌ی ریحان می‌گذارند. رنگ این پیتزا رنگ پرچم ایتالیاست. در حال حاضر به پیتزایی که فقط از سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا تشکیل شده است هم پیتزا مارگاریتا می‌گویند. اگر به دنبال طرز تهیه پیتزا مارگاریتا هستید کافی است در این مقاله با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه پیتزا مارگاریتا
  2. طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
  3. درباره پیتزا مارگاریتا بیشتر بدانیم

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا مارگاریتا گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه پیتزا مارگاریتا

  1. سیر ۲ حبه
  2. ریحان ۱۰۰ گرم
  3. خمیر پیتزا
  4. پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  5. روغن مایع به اندازه کافی
  6. گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
  7. نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

 

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

  1. ابتدا فر را روی حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سپس گوجه فرنگی‌ها را به صورت ریز ریز با چاقو خرد می کنیم یا با رنده ریز رنده کنید تا به شکل پوره در بیاید.
  3. سپس سیر‌ها را ریز رنده کرده و سیر را در تابه همراه کمی روغن تفت داده شود تا طلایی شوند.
  4. آنگاه گوجه ها را به آن اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب گوجه ها تبخیر شوند.
  5. مقداری از ریحان ها را برای تزئین در تابه می ریزیم و با مواد مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
  6. اجازه دهید تا مایه کمی سرد شود و آن وقت مایه را روی خمیر پیتزا بریزید و با قاشق روی تمام خمیر پهن کنید.
  7. به مدت ۱۵ دقیقه پیتزا را داخل فر که از قبل روشن شده است قرار دهید تا نیم پز شود.
  8. پس از گذشت این زمان پیتزا را از فر در می آوریم و پنیر پیتزا روی آن بریزید.
  9. ریحان هایی که برای تزئین بودند را بر روی پنیرها بریزید.
  10. مجددا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر پیتزا را داخل فر قرار دهید تا هم پخت پیتزا کامل شود و هم اینکه پنیر آب شود و طلایی شود.

 

 

درباره پیتزا مارگاریتا بیشتر بدانیم

بر طبق یکی از افسانه‌های معاصر، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال ۱۸۸۹ اختراع شد. پیتزا مارگاریتا زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود رافائل اسپوسیتو خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درست کند؛ خلق شد. از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط او، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا که عبارت بودند از قرمز که به واسطه گوجه نشان داده شده بود، سبزکه به واسطه ریحان نشان داده شده بود و سفید که به واسطه موتزارلا نشان داده شده بود، تهیه شده بود را شدیداً ترجیح داد. ظاهراً این نوع پیتزا پس از ملکه به نام پیتزا مارگاریتا نام گذاری شد.

 

  • لوبیا، این ماده غذایی شیرین و خوش طعم، از دیرباز ماده اولیه بسیاری از غذاهای خوش طعم تاریخ بوده است. در این مقاله یکی از بهترین دستور پخت های غذای رژیمی به نام طرز تهیه خوراک لوبیا ایتالیایی را به شما ارائه خواهیم داد. بخش مهمی از آموزش آشپزی، یادگیری غذاهای رژیمی است که این […]

    22 فروردین 1400

    طرز تهیه خوراک لوبیا ایتالیایی

    لوبیا، این ماده غذایی شیرین و خوش طعم، از دیرباز ماده اولیه بسیاری از غذاهای خوش طعم تاریخ بوده است. در این مقاله یکی از بهترین دستور پخت های غذای رژیمی به نام طرز تهیه خوراک لوبیا ایتالیایی را به شما ارائه خواهیم داد. بخش مهمی از آموزش آشپزی، یادگیری غذاهای رژیمی است که این […]
  • طرز تهیه سالاد فتوش

    22 فروردین 1400

    سالاد فتوش اولین بار توسط عده ای از کشاورزان زحمتکش شمال لبنان ابداع شد. لبنانی ها ذائقه عجیبی دارند، بیش تر غذاهای این منطقه بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد. طعم هایی که شما در این کشور می توانید بیابید، در هیچ کجای جهان یافت نمی شود. به طور کلی غذای یک کشور مثل […]

    22 فروردین 1400

    طرز تهیه سالاد فتوش

    سالاد فتوش اولین بار توسط عده ای از کشاورزان زحمتکش شمال لبنان ابداع شد. لبنانی ها ذائقه عجیبی دارند، بیش تر غذاهای این منطقه بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد. طعم هایی که شما در این کشور می توانید بیابید، در هیچ کجای جهان یافت نمی شود. به طور کلی غذای یک کشور مثل […]
  • فینگر فود را می توان غذایی بسیار ساده و سهل الوصول دانست. این غذا به راحتی با انگشتان زیبای شما قابل خوردن است. شما به راحتی با دستورات بسیار ساده ای می توانید برای تهیه فینگر فود اقدام کنید. اگر عادت دارید که غذاهای بسیار سخت و مجلل را در مهمانی های خود سرو نمایید […]

    25 فروردین 1400

    طرز تهیه فینگرفود رول کالباس

    فینگر فود را می توان غذایی بسیار ساده و سهل الوصول دانست. این غذا به راحتی با انگشتان زیبای شما قابل خوردن است. شما به راحتی با دستورات بسیار ساده ای می توانید برای تهیه فینگر فود اقدام کنید. اگر عادت دارید که غذاهای بسیار سخت و مجلل را در مهمانی های خود سرو نمایید […]
  • طرز تهیه کیک یزدی

    23 فروردین 1400

    کیک خوشمزه یزدی، می تواند تداعی کننده زمینی پر از گل های سفید و خوشبو کنجدی باشد. اگر در کیک یزدی، زعفران هم موجود باشد، می توانید از عطر و طعم زعفران، سرمست شده و انوار طلایی نور خورشید را در این شیرینی برای خود متصور شوید. در این مطلب قصد داریم توضیحاتی را به […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه کیک یزدی

    کیک خوشمزه یزدی، می تواند تداعی کننده زمینی پر از گل های سفید و خوشبو کنجدی باشد. اگر در کیک یزدی، زعفران هم موجود باشد، می توانید از عطر و طعم زعفران، سرمست شده و انوار طلایی نور خورشید را در این شیرینی برای خود متصور شوید. در این مطلب قصد داریم توضیحاتی را به […]

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

10 اردیبهشت 1400

طرز تهیه فینگرفود راتا

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

logo
pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

INSTAGRAM

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

TELEGRAM

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

WHATSAPP

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

0
0