طرز تهیه پیتزا کالزونه

طرز تهیه پیتزا کالزونه

پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست می‌شود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت می‌شود، ریخته می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله آشنا شوید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه پیتزا کالزونه
  2. طرز تهیه پیتزا کالزونه
  3. درباره پیتزا کالزونه بیشتر بدانیم

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پیتزا کالزونه گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه پیتزا کالزونه

مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

  1. آرد ٣٠٠گرم
  2. مخمر ٧ گرم
  3. نمك ١/٢ قاشق چايخوري
  4. شكر يك قاشق غذاخوري
  5. آب 150 گرم

مواد مورد نیاز برای مواد میانی پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

  1. ژامبون تنوري
  2. پنيرپيتزا
  3. آويشن
  4. فلفل دلمه اي
  5. قارچ

 

 

طرز تهیه پیتزا کالزونه

طرز تهیه خمیر پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

  1. ابتدا تمام مواد خشك را باهم مخلوط مي كنيم.
  2. سپس آب را كم كم اضافه مي كنيم تاخمير شكل بگيرد.
  3. سپس شروع به ورز دادن مي كنيم تا كاملا نرم ولطيف شود.
  4. به مدت يك ساعت استراحت مي دهيم تا كاملا حجيم شود.

طرز تهیه مواد میانی پیتزا کالزونه به شرح زیر است:

  1. بعد از استراحت يا دوبرابر شدن خمير روي يك سطح خمير را باز و پهن مي كنيم.
  2. مواد مياني آن را با ترتيب اول پنير بعد ژامبون، فلفل دلمه اي، قارچ، آويشن و در آخر پنير پيتزا را بر روي نیمی از خمير مي ریزیم ونيم ديگر به روي آن تا شده و دور آن بسته مي شود.
  3. در فر با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ٣٠ دقيقه قرار مي دهيم.
  4. مي توانيد از زرده تخم مرغ براي رومال استفاده كنيد.

 

طرز تهیه پیتزا

 

درباره پیتزا کالزونه بیشتر بدانیم

پیتزا کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. داخل کالزونه را می توان با ترکیبات مختلف پیتزا پر کرد. پیتزا کالزونه یک پیتزای سیسیلی با اصالت ناپلی است که به خاطر شباهت ظاهری انواع اولیه آن به شلوارهای پاچه گشاد مردانه در قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی به این نام مشهور شد. کالزونه در زبان ایتالیایی به معنی پاچه شلوار است. بعدها پیتزا کالزونه را به همان سبک لقمه‌ای اما با شکل و شمایل مختلف درست کردند.

 

  • طرز تهیه توپ سوسیسی

    28 فروردین 1400

    فینگر فود یا غذای انگشتی یکی از محبوب ترین نوع میان وعده ها می باشد که امروزه به طور وسیع در مجالس و مهمانی های مختلف تهیه برای پذیرایی به کار می رود. این نوع از خوراکی ها به آسانی تهیه می شود و دارای تنوع زیادی است. فینگرفود گرم یکی دیگر از انواع فینگرفود […]

    28 فروردین 1400

    طرز تهیه توپ سوسیسی

    فینگر فود یا غذای انگشتی یکی از محبوب ترین نوع میان وعده ها می باشد که امروزه به طور وسیع در مجالس و مهمانی های مختلف تهیه برای پذیرایی به کار می رود. این نوع از خوراکی ها به آسانی تهیه می شود و دارای تنوع زیادی است. فینگرفود گرم یکی دیگر از انواع فینگرفود […]
  • طرز تهیه ناگت مرغ

    23 فروردین 1400

    یکی از انواع غذا های آمریکایی، که طرفداران زیادی هم دارد ناگت می باشد که با هر نوع گوشتی می توان ناگت را تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت مرغ که یک غذای بین المللی است آشنا کنیم. شما می توانید با استفاده از کلیپ های آموزشگاه آشپزی […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه ناگت مرغ

    یکی از انواع غذا های آمریکایی، که طرفداران زیادی هم دارد ناگت می باشد که با هر نوع گوشتی می توان ناگت را تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ناگت مرغ که یک غذای بین المللی است آشنا کنیم. شما می توانید با استفاده از کلیپ های آموزشگاه آشپزی […]
  • اگر به دنبال روش آماده سازی یک صبحانه خوش مزه و مقوی به نام گرانولای گردو و دارچین هستید و قصد دارید صبحانه ­ای را در زمان اندک ولی خوشمزه آماده کنید این مقاله را مطالعه فرمایید. دستورپخت طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین برای صبحانه یک روز تعطیل بسیار مناسب می باشد. برای یادگیری […]

    25 فروردین 1400

    طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

    اگر به دنبال روش آماده سازی یک صبحانه خوش مزه و مقوی به نام گرانولای گردو و دارچین هستید و قصد دارید صبحانه ­ای را در زمان اندک ولی خوشمزه آماده کنید این مقاله را مطالعه فرمایید. دستورپخت طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین برای صبحانه یک روز تعطیل بسیار مناسب می باشد. برای یادگیری […]
  • از کیک شیفون معمولا برای کیک‌های تولد استفاده میشود، زیرا این کیک همانطور که از اسمش پیداست، بافت خشک و‌اسفنجی دارد و برای پایه ی کیک‌تولد مناسب می­باشد و خوشمزگی آن زمانی چند برابر میشود که با خامه و شربت شیرین تکمیل گردد. برای یادگیری طرز تهیه کیک شیفون با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]

    28 فروردین 1400

    طرز تهیه کیک شیفون (اسفنجی)

    از کیک شیفون معمولا برای کیک‌های تولد استفاده میشود، زیرا این کیک همانطور که از اسمش پیداست، بافت خشک و‌اسفنجی دارد و برای پایه ی کیک‌تولد مناسب می­باشد و خوشمزگی آن زمانی چند برابر میشود که با خامه و شربت شیرین تکمیل گردد. برای یادگیری طرز تهیه کیک شیفون با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

10 اردیبهشت 1400

طرز تهیه فینگرفود راتا

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

logo
pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

INSTAGRAM

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

TELEGRAM

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

WHATSAPP

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

0
0