طرز تهیه کیک بدون فر

طرز تهیه کیک بدون فر

طعم کیک ها یکی از زیبا ترین و شیرین ترین طعم های خاطرات کودکی هر انسانی است. در گذشته مادران ما طرز تهیه کیک بدون فر را به خوبی می دانستند و برای ما کیک هایی را می پختند که عطر و طعم عشق مادر را داشتند. اما امروزه این مزیت طعم مادرانه کیک ها کمتر شده و سادگی این کیک ها به فراموشی سپرده شده است. در این مقاله قصد داریم نکاتی را در مورد طعم و مزه کیک ها و دنیای زیبای کیک ها، برای شما بیان کنیم. اگر دوست دارید کیک درست کنید و به دلایل مختلف نمی توانید این کار را انجام دهید، وقت آن است که طرز تهیه کیک بدون فر را بیاموزید.

 

فهرست

  1. مواد اولیه كيك بدون فر
  2. طرز تهیه كيك بدون فر
    1. نکات طلایی در طرز تهیه کیک یزدی
  3. درباره كيك بدون فر بیشتر بدانیم
    1. دلایل درست کردن کیک بدون فر

 

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کیک بدون فر گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه كيك بدون فر

  1. آرد ۲ پيمانه
  2. شکر ۱ پيمانه
  3. شیریا ماست سه چهارم پيمانه
  4. تخم مرغ ۳ عدد
  5. روغن مایع یک چهارم پيمانه
  6. وانیل نصف قاشق چایخوری
  7. بیکینگ پور ۲ قاشق چایخوری
  8. نمک: یک پنس
  9. پوست پرتقال يا ليمو يك قاشق غذا خوري
  10. كشمش يا كرنبري يك چهارم پيمانه

 

طرز تهیه كيك بدون فر

  1. همه مواد را حاضر و اماده کنید و سپس به سراغ طرز تهیه کیک بروید.
  2. آرد، بکینگ پودر و نمک را سه بار الک می کنیم.
  3. حتما آرد را الک کنید نه فقط به خاطر اینکه آرد گلوله ای نداشته باشه یا داخل آن چیزی باشد بلکه از این جهت که داخل آرد هوا برود و همچنین تاثیر بسزایی که این مرحله در پف نهایی کیک دارد، می بایست آرد را الک کرد.
  4. تخم مرغ ها را دانه دانه داخل ظرف جداگانه بشکانید و پس از آن به ظرف اصلی منتقل کنید.
  5. بعد شکر، وانیل وپوست ليمويا پرتقال را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. این مرحله مهم است زیرا اگر خوب زده نشود کیک بوی تخم مرغ میدهد و پف نمی کند.
  6. سپس روغن را اضافه می کنیم.
  7. آرد، بکینگ پودر، نمک و كشمش يا كرنبري را کم کم به مایع خود اضافه کرده و با لیسک یا همزن خاموش در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  8. قابلمه تفلون یا چدن را روی حرارت بگذارید تا خوب گرم شود و حتما زیر آن را شعله پخش کن بگذارید تا کیکتان نسوزد.
  9. وقتی خوب گرم شد دو قاشق غذاخوری روغن کف قابلمه بریزید و مایع کیک را بر روی آن بریزید.
  10. حرارت را کم کنید مانند وقتی که میخواید برنج را بگذارید تا دم بکشد.
  11. تا نیم ساعت اصلا و ابدا درب قابلمه را باز نکنید. من خودم بعد ۴۰ دقیقه باز کردم.
  12. پس از باز کردن درب، با خلال دندون چک کنید و ببینید کیکتان پخته است یا خیر.
  13. بعد از اینکه کیک پخته شد، یک بشقاب که اندازه آن کمی از دهانه قابلمه بزرگتر باشد بر روی در قابلمه می گذاریم و قابلمه را بر میگردانیم تا کیک داخل بشقاب قرار گیرد.
  14. اگر پخته نشده بود و اگربه کیک دست زدید و مواد کیک به دستتان چسبید و یا روی کیک هنوز حالت چسبناک داشت، کیک را برگردانید و این بار طرف دیگر آن را بگذارید تا سرخ شود.
  15. خیلی سریع طرف دیگر آن سرخ می شود.

 

 

نکات طلایی در طرز تهیه کیک یزدی

  1. یک پنس به این معنا می باشد که انگشت شصت و اشاره را داخل نمک ببرید، سپس ببندید، هر مقدار نمک بین دو انگست مانده باشد یک پنس می شود.
  2. می توان بدون شعله پخش کن هم کیک را درست کرد و فقط باید حواستان باشد کیک نسوزد.
  3. حتما از دم کنی استفاده کنیددر غیر این صورت درب قابلمه عرق کرده و بر روی کیکتان میچکد که این خود موجب خمیر شدن کیک می شود.
  4. خلال دندان را داخل کیک ببرید و بیرون بیارید اگه تمیز بود بدین معناست که کیک پخته است. اگرمواد کیک به خلال دندان چسبیده بود باز بگذارید تا بپزد. مال من یک ساعت طول کشید.
  5. قطر قابلمه بهتر است ۲۵ سانتی متر باشد.

درباره کیک بدون فر بیشتر بدانیم

طرز تهیه کیک بدون فر، یکی از بهترین دستورات پخت کیک هایی بود که مادران ما کم و بیش به نسل های بعد خود سپردند اما ما از آن به سادگی گذشتیم و دل به فر های گرم سپردیم و از این دستور پخت ها کمتر استفاده کردیم.آموزشگاه آشپزشو قنادشو سعی داشته است در این مطلب خاطرات شیرین را دوباره برای شما تداعی کند. با ارائه این نوع از طرز تهیه کیک آن هم بدون استفاده از فر شما را به دنیای شیرین کودکی خواهیم برد. طرز تهیه کیک بدون فر، ساده ترین دستور تهیه کیک در بین سایر کیک ها است و به سادگی می توانید لحظات بسیار خوشی را برای خود و سایر اعضای خانواده بیافرینید. آموزش آشپزی، یک از شیرین ترین کارهای جهان است که در کنار آن می توانید خاطره آفرینی کنید و از سفر در دنیای رنگ ها و طعم ها لذت ببرید.

 

 

دلایل درست کردن کیک بدون فر

دلیل مهم استفاده از دستور پخت طرز تهیه کیک بدون فر، می تواند غیر از خاطره آفرینی آن، کمبود امکانات در برخی مکان ها باشد. در برخی مناطق ممکن است افرادی، اجاق گازهایی بدون فر داشته باشند و یا فر گاز آن ها مشکلی داشته باشد. در این حالت، طرز تهیه کیک بدون فر می تواند راه حل بسیار خوبی برای محروم نشدن این افراد از تجربه شیرین کیک پختن باشد. برای کیک پختن حتما نیاز به فرگازهایی با کیفیت بالا و مطلوب ندارید و به سادگی می توانید حتی با همراهی کودکان خود و با داشتن طرز تهیه کیک بدون فر، کیک هایی خوشمزه و زیبا بپزید. کودکان تجربه کیک پختن را هیچ گاه فراموش نمی کنند و دوست دارند که حتی خودشان به تنهایی کیک بپزند. اما اگر دوست دارید با آشپزخانه ای به هم ریخته و تبدیل شده به میدان جنگ مواجه نشوید، بهتر است به همراهی کودکتان و استفاده از طرز تهیه کیک بدون فر، کیک جذابی تهیه کنید. ممکن است حتی در یک روز زیبا کودک شما پس از گشت و گذاری در اینترنت نزد شما بیاید و به شما بگوید که می خواهد کیکی که در اینترنت دیده را بپزد. شما برای لذت بردن کودکتان از کیک پزی و تداعی کردن خاطرات کودکی خود، می توانید به او طرز تهیه کیک بدون فر را نشان دهید و با هم تجربه آشپزی جذابی را داشته باشید. در این صورت فرزند شما احساس صمیمیت بیشتری را با شما تجربه خواهد کرد. کیک بدون فر می تواند ارتباط بین تمام اعضای خانواده را صمیمانه تر سازد، پس بهتر است فرصت های زندگی را از دست ندهید.

  • نودل سبزیجات یکی از پرطرفدارترین غذاها می باشد که در سراسر جهان مردم آن را تهیه و استفاده می کنند و می توان گفت در دسته غذاهای آماده قرار می گیرد. نودل سبزیجات از طعم دوست داشتنی و لذیذی برخوردار است و از مزیت های آن می توان به پخت سریع اشاره کرد. نودل سبزیجات، […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه نودل سبزیجات

    نودل سبزیجات یکی از پرطرفدارترین غذاها می باشد که در سراسر جهان مردم آن را تهیه و استفاده می کنند و می توان گفت در دسته غذاهای آماده قرار می گیرد. نودل سبزیجات از طعم دوست داشتنی و لذیذی برخوردار است و از مزیت های آن می توان به پخت سریع اشاره کرد. نودل سبزیجات، […]
  • مسما بادمجان با پنیر کبابی، تابه حال افراد زیادی را مجذوب خود کرده است و برای افرادی که به دنبال آموزش غذاهای محلی هستند، می تواند گزینه بسیار خوبی باشد. شاید هنگام سفر به شمال کشور با این غذا اشنا شده باشید، آیا تا به حال تجربه طعم متفاوت آن را داشته اید. غذاهای محلی […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه مسما بادمجان با پنیر کبابی

    مسما بادمجان با پنیر کبابی، تابه حال افراد زیادی را مجذوب خود کرده است و برای افرادی که به دنبال آموزش غذاهای محلی هستند، می تواند گزینه بسیار خوبی باشد. شاید هنگام سفر به شمال کشور با این غذا اشنا شده باشید، آیا تا به حال تجربه طعم متفاوت آن را داشته اید. غذاهای محلی […]
  • پیتزای شیکاگو، یک پیتزا با خمیر ضخیم است که ابتدا در شیکاگوی آمریکا ایجاد شد. این پیتزا تا قطر حدود هشت سانتی متر ساخته می‌شود که روی آن را سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا می پوشانند. این پیتزا همواره درحال رقابت با پیتزا نیویورک است. اگر به دنبال طرز تهیه پیتزا شیکاگو هستید با […]

    28 فروردین 1400

    طرز تهیه پیتزا شیکاگو

    پیتزای شیکاگو، یک پیتزا با خمیر ضخیم است که ابتدا در شیکاگوی آمریکا ایجاد شد. این پیتزا تا قطر حدود هشت سانتی متر ساخته می‌شود که روی آن را سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا می پوشانند. این پیتزا همواره درحال رقابت با پیتزا نیویورک است. اگر به دنبال طرز تهیه پیتزا شیکاگو هستید با […]
  • در بین همه ی انواع مختلف از فینگر فود ها، فینگر فود دریایی می تواند گزینه ی بسیار خاصی در نظر گرفته شود اگرچه ممکن است بسیاری از افراد طرفدار این نوع از خوراکی ها نباشد و شما شما به راحتی می توانید با در نظر گرفتن سلیقه ی مهمانان خود این نوع از فینگر […]

    28 فروردین 1400

    طرز تهیه تاكوي ماهي وسالاد كلم

    در بین همه ی انواع مختلف از فینگر فود ها، فینگر فود دریایی می تواند گزینه ی بسیار خاصی در نظر گرفته شود اگرچه ممکن است بسیاری از افراد طرفدار این نوع از خوراکی ها نباشد و شما شما به راحتی می توانید با در نظر گرفتن سلیقه ی مهمانان خود این نوع از فینگر […]

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

10 اردیبهشت 1400

طرز تهیه فینگرفود راتا

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

logo
pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

INSTAGRAM

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

TELEGRAM

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

WHATSAPP

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

0
0