از کیک شیفون معمولا برای کیکهای تولد استفاده میشود، زیرا این کیک همانطور که از اسمش پیداست، بافت خشک واسفنجی دارد و برای پایه ی کیکتولد مناسب میباشد و خوشمزگی آن زمانی چند برابر میشود که با خامه و شربت شیرین تکمیل گردد. برای یادگیری طرز تهیه کیک شیفون با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در این مقاله همراه شوید.
در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کیک شیفون گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.
در صورتی که میخواهید کیک تولد با طعمشکلات، قهوه و یا نسکافه باشد به میزان دو الی سه قاشق مربا خوری سر پر، ازپودر شکلات یا پودر قهوه و یا پودر نسکافه درون شیر بریزید وهم بزنید(دراین صورت شیر شما باید گرم باشد، میتوانید به جای شیر از آب جوش نیز استفاده نمایید)
کیک شیفون، کیکی جدید و قرن بیستمی با بافتی سبک، اسفنجی و قابل تزیین می باشد. شیفون در زبان فرانسه، نام نوعی پارچه بسیار لطیف است که در ایران نیز با همین نام عرضه می شود. در قدیم این نوع پارچه برای دوخت پیراهن های پف دار استفاده می شد و چون بافت کیک شیفون مثل این پارچه لطیف و پف دارمی باشد، این شباهت باعث شد اسم این پارچه بر روی کیک گذاشته شود.
دستور این کیک اولین بار در آمریکا و توسط آقای هری بیکر نوشته شد. او در سال 1923 زادگاهش را با هدف پیشرفت و ایجاد تغییر در روند زندگیش ترک کرد و به ایالت کالیفرنیا مهاجرت کرد. اولین شغل هری در کالیفرنیا مسئول فروش شرکت بیمه بود و در اوقات فراغتش بطور غیر رسمی حرفه آشپزی را دنبال می کرد و در همین دوران بود که موفق به نوشتن طرز تهیه کیک شیفون شد. طرز تهیه کیک شیفون در روند تلاش های هری برای خوشمزه تر و مرطوب تر کردن آنجل فود کیک نوشته شد و در واقع انقدر دستور آنجل فود کیک رو تغییر داد تا به کیک شیفون رسید.
طرز تهیه پیتزا کالزونه
28 فروردین 1400
پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست میشود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت میشود، ریخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]
پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست میشود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت میشود، ریخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]
W W Wپیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست میشود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت میشود، ریخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]
طرز تهیه پیتزا کالزونه
پیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست میشود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت میشود، ریخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]
W W Wپیتزا کالزونه یک پیتزای تاشده یا پیچیده شده است که شکلی شبیه به نصف ماه داشته و از خمیر نان نمکی درست میشود. معمولاً داخل پیتزا کالزونه گوجه فرنگی، موتزارلا و انواع سس و موادی که بر روی پیتزا یافت میشود، ریخته میشود. برای یادگیری طرز تهیه پیتزا کالزونه با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در […]
طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ
23 فروردین 1400
ایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ یکی از دستورات آشپزی است که باید نوع اصیل آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن […]
ایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ یکی از دستورات آشپزی است که باید نوع اصیل آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن […]
W W Wایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ یکی از دستورات آشپزی است که باید نوع اصیل آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن […]
طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ
ایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ یکی از دستورات آشپزی است که باید نوع اصیل آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن […]
W W Wایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ یکی از دستورات آشپزی است که باید نوع اصیل آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن […]
طرز تهیه سالاد الویه
23 فروردین 1400
سالاد الویه یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی سرو میشود. این غذا در عین سادگی، طعم و مزه ی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالاد ها که معمولا فقط به عنوان دسر یا پیش غذا می توانند مورد استفاده قرار گیرند، به دلیل وجود […]
سالاد الویه یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی سرو میشود. این غذا در عین سادگی، طعم و مزه ی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالاد ها که معمولا فقط به عنوان دسر یا پیش غذا می توانند مورد استفاده قرار گیرند، به دلیل وجود […]
W W Wسالاد الویه یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی سرو میشود. این غذا در عین سادگی، طعم و مزه ی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالاد ها که معمولا فقط به عنوان دسر یا پیش غذا می توانند مورد استفاده قرار گیرند، به دلیل وجود […]
طرز تهیه سالاد الویه
سالاد الویه یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی سرو میشود. این غذا در عین سادگی، طعم و مزه ی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالاد ها که معمولا فقط به عنوان دسر یا پیش غذا می توانند مورد استفاده قرار گیرند، به دلیل وجود […]
W W Wسالاد الویه یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانیان است و معمولا به عنوان وعده غذایی اصلی سرو میشود. این غذا در عین سادگی، طعم و مزه ی بسیار خوبی دارد. برخلاف اغلب سالاد ها که معمولا فقط به عنوان دسر یا پیش غذا می توانند مورد استفاده قرار گیرند، به دلیل وجود […]
طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی (پیتزا سیر و استیک)
23 فروردین 1400
اولین چیزی که در آموزش آشپزی مهم است، اطلاعات آشپز در مورد خواص مواد غذایی و عطر و طعمی است که هر ماده در آن غذا ایجاد می کند. طعم و مزه پیتزا آمریکایی شاید شما را به یاد یک روز گرم تابستانی بیاندازد. حرارت سیر در این پیتزا در کنار استیک گرم، می تواند […]
اولین چیزی که در آموزش آشپزی مهم است، اطلاعات آشپز در مورد خواص مواد غذایی و عطر و طعمی است که هر ماده در آن غذا ایجاد می کند. طعم و مزه پیتزا آمریکایی شاید شما را به یاد یک روز گرم تابستانی بیاندازد. حرارت سیر در این پیتزا در کنار استیک گرم، می تواند […]
W W Wاولین چیزی که در آموزش آشپزی مهم است، اطلاعات آشپز در مورد خواص مواد غذایی و عطر و طعمی است که هر ماده در آن غذا ایجاد می کند. طعم و مزه پیتزا آمریکایی شاید شما را به یاد یک روز گرم تابستانی بیاندازد. حرارت سیر در این پیتزا در کنار استیک گرم، می تواند […]
طرز تهیه پیتزا آمریکایی خانگی (پیتزا سیر و استیک)
اولین چیزی که در آموزش آشپزی مهم است، اطلاعات آشپز در مورد خواص مواد غذایی و عطر و طعمی است که هر ماده در آن غذا ایجاد می کند. طعم و مزه پیتزا آمریکایی شاید شما را به یاد یک روز گرم تابستانی بیاندازد. حرارت سیر در این پیتزا در کنار استیک گرم، می تواند […]
W W Wاولین چیزی که در آموزش آشپزی مهم است، اطلاعات آشپز در مورد خواص مواد غذایی و عطر و طعمی است که هر ماده در آن غذا ایجاد می کند. طعم و مزه پیتزا آمریکایی شاید شما را به یاد یک روز گرم تابستانی بیاندازد. حرارت سیر در این پیتزا در کنار استیک گرم، می تواند […]
طرز تهیه فینگرفود راتا
10 اردیبهشت 1400
فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]
فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]
W W Wفینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]
طرز تهیه فینگرفود راتا
فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]
…فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]
W W Wفینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]
آدرس
تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷
شماره تماس
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶
آدرس
تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷
شماره تماس
۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶
آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی
نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه
رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان