طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

اگر به دنبال روش آماده سازی یک صبحانه خوش مزه و مقوی به نام گرانولای گردو و دارچین هستید و قصد دارید صبحانه ­ای را در زمان اندک ولی خوشمزه آماده کنید این مقاله را مطالعه فرمایید. دستورپخت طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین برای صبحانه یک روز تعطیل بسیار مناسب می باشد. برای یادگیری این صبحانه خوش طعم و مقوی با آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو همراه شوید

فهرست

  1. مواد اولیه طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین
  2. طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین
  3. درباره گرانولای گردو و دارچین بیشتر بدانیم

در این قسمت از آموزش آشپزی، ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین گفته می شود و پس از آن دستور پخت آن ذکر می شود.

 

 

مواد اولیه طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

  1. روغن مایع یک چهارم پیمانه
  2. عسل یک چهارم پیمانه
  3. نمک یک دوم پیمانه
  4. گردو یک دوم پیمانه تا دو پیمانه
  5. شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه
  6. جو پرک سه پیمانه
  7. دارچین یک ق چ

 

طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

  1. ابتدا باید روغن و عسل را همراه با نمک ترکیب کنید به طوری که به خوبی یک دست شوند.
  2. در مرحله بعد از طرز تهیه تهیه گرانولای گردو و دارچین می بایست گردوها کوبیده شوند.
  3. گردو ها را به همراه شکر قهوه ای، جو پرک و دارچین، مخلوط نمایید.
  4. این مواد را در درون فر قرار دهید و فراموش نکنید که حتما باید بر روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
  5. دمای لازم فر باید ۱۸۰ درجه باشد و زمان لازم برای پخت نیم ساعت می باشد.
  6. نکته مهم در آموزش آشپزی برای این غذا این است که باید دو تا سه بار سینی فر را در زمان پخت درآورده و برای هم زدن مواد آن اقدام کنید.

درباره گرانولای گردو و دارچین بیشتر بدانیم

گرانولا یک خوراک، اسنک یا تنقلات به شمار می‌رود که معمولا در وعده صبحانه یا میان وعده مصرف می‌شود. نام گرانولا اولین بار به عنوان غلات تجاری یا غلات فرآوری شده در اواخر قرن نوزدهم میلادی ثبت شد اما پس از آن تغییرات بسیاری در آن ایجاد شد. از جمله خواص گرانولا میتوان گفت حتی کسانی که در رژیم هستند میتوانند با خیال راحت مصرف می‌کنند، چون بدن آنها را سالم و قوی می‌کند.

اخیرا گرانولا در بین ما، ایرانیان بسیار پر طرفدار شده است. این صبحانه مقوی علاوه بر اینکه به سادگی می توان آن را در خانه تهیه کرد، سرشار از مواد مقوی نیز می باشد. می توان گرانولا را به همراه شیر، ماست با انواع میوه وغیره به عنوان صبحانه، عصرانه و یا حتی یه شام سبک و سالم میل کرد.

ورزشکاران از خواص و تاثیر گرانولا بر سلامتی خود آگاهند. مصرف گرانولا در پیاده روی های طولانی و دویدن، پیک نیک های طولانی و صرف وقت در طبیعت و ورزش به تامین انرژی لازم کمک می کند. همچنین گرانولا سرشار از ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن می باشد و در مقایسه با برخی میان وعده های آماده کالری بالایی نیز ندارد.

  • پاستا پنه آلفردو و به طور کلی پاستاهای مختلف، امروزه در میان وعده های غذایی اغلب مردم جای خود را پیدا نموده است. پاستا پنه آلفردو از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد که در تمام رستوران ها و کافه های سطح شهر سرو می شود. این پاستا و به طور کلی پاستاهای مختلف، امروزه در […]

    28 فروردین 1400

    طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

    پاستا پنه آلفردو و به طور کلی پاستاهای مختلف، امروزه در میان وعده های غذایی اغلب مردم جای خود را پیدا نموده است. پاستا پنه آلفردو از جمله غذاهای پرطرفدار می باشد که در تمام رستوران ها و کافه های سطح شهر سرو می شود. این پاستا و به طور کلی پاستاهای مختلف، امروزه در […]
  • لوبیا، این ماده غذایی شیرین و خوش طعم، از دیرباز ماده اولیه بسیاری از غذاهای خوش طعم تاریخ بوده است. در این مقاله یکی از بهترین دستور پخت های غذای رژیمی به نام طرز تهیه خوراک لوبیا ایتالیایی را به شما ارائه خواهیم داد. بخش مهمی از آموزش آشپزی، یادگیری غذاهای رژیمی است که این […]

    22 فروردین 1400

    طرز تهیه خوراک لوبیا ایتالیایی

    لوبیا، این ماده غذایی شیرین و خوش طعم، از دیرباز ماده اولیه بسیاری از غذاهای خوش طعم تاریخ بوده است. در این مقاله یکی از بهترین دستور پخت های غذای رژیمی به نام طرز تهیه خوراک لوبیا ایتالیایی را به شما ارائه خواهیم داد. بخش مهمی از آموزش آشپزی، یادگیری غذاهای رژیمی است که این […]
  • ایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ یکی از دستورات آشپزی است که باید نوع اصیل آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن […]

    23 فروردین 1400

    طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ

    ایتالیا را می توان مهد پاستاها و پیتزاهای امروزی دانست و طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ یکی از دستورات آشپزی است که باید نوع اصیل آن را در این کشور جست و جو کرد. گندمی که در دل طبیعت می روید می تواند به شما غذایی را تقدیم کند که با مشاهده آن […]
  • طرز تهیه اوتمیل

    25 فروردین 1400

    اگر تمایل دارید از صبحانه ای استفاده کنید که بدون نیاز به پخت باشد و همچنین مقوی نیزباشد با طرز تهیه اوتمیل در این مقاله همراه شوید. اوتمیل در زمره غذای های ساده قرار دارد. شما می توانید این صبحانه و میان وعده بسیار مفید را در زمان اندکی تهیه کرده و میل کنید. پس […]

    25 فروردین 1400

    طرز تهیه اوتمیل

    اگر تمایل دارید از صبحانه ای استفاده کنید که بدون نیاز به پخت باشد و همچنین مقوی نیزباشد با طرز تهیه اوتمیل در این مقاله همراه شوید. اوتمیل در زمره غذای های ساده قرار دارد. شما می توانید این صبحانه و میان وعده بسیار مفید را در زمان اندکی تهیه کرده و میل کنید. پس […]

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

10 اردیبهشت 1400

طرز تهیه فینگرفود راتا

فینگرفود راتا در واقع نوعی فینگر فود سرد است. این غذا برای یک نفر سرو می گردد و در سینی مخصوص قرار می گیرد. سرد سرو شدن این نوع غذا می تواند یک مزیت باشد زیرا دیگر نگرانی سرد شدن آن وجود نخواهد داشت و با سرعت خیلی زیادی می توان آن را تهیه نمود. […]

logo
pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

pin

آدرس

تهران ، خیابان جمهوری ، خیابان کارگر جنوبی ، نرسیده به میدان پاستور ، نبش کوچه سعیدی ، پلاک ۶ ، واحد ۷

call

شماره تماس

۰۲۱۶۶۷۱۵۴۶۶

INSTAGRAM

آموزش، کلیپ ها و ترفندهای یک دقیقه ای آموزشی

TELEGRAM

نکات و ترفندهای آموزش + تخفیف های ویژه

WHATSAPP

رفع اشکال و پاسخ به سؤالات در کمترین زمان

0
0