طرز تهیه تارت

اطلاعات فیلم آموزشی

teacher-hat

مدرس: استاد سرآشپز فرنود

clock

رایگان

توضیحات و عنوان فیلم

نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینی‎ها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینی‎ها و کیک‎ها پف نمی‌کند. داخل تارت با مواد مختلفی پر می‌شود این مواد می‌تواند خامه ، انواع میوه‌ها و یا مربا و… باشد.

طرز تهیه تارت

نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینی‎ها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینی‎ها و کیک‎ها پف نمی‌کند. داخل تارت با مواد مختلفی پر می‌شود این مواد می‌تواند خامه ، انواع میوه‌ها و یا مربا و… باشد.

...

طرز تهیه تارت

نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینی‎ها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینی‎ها و کیک‎ها پف نمی‌کند. داخل تارت با مواد مختلفی پر می‌شود این مواد می‌تواند خامه ، انواع میوه‌ها و یا مربا و… باشد.

تارت یک دسر رژیمی محسوب می‎شود بدین ‌صورت که در تهیه آن از شکر کمتری استفاده می‎شود و اگر داخل آن را از مواد شیرین و پرکالری پر نکنید و از میوه‎های خرد شده استفاده کنید بسیار برای یک رژیم غذایی کاهش وزن مناسب است.

ویژگی منحصر به فرد تارت این است که زمان زیادی را از شما برای آماده سازی نمی‎گیرد و به مواد اولیه کمی نیاز دارد.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره ‎طرز تهیه حلوا به افرادی که داری رژیم غذایی هستند نیز توجه ویژه کرده است تا این افراد هم مخاطب این دوره قرار بگیرند و در این دوره به طرز تهیه تارت پرداخته است تا کسانی که به سلامت و تناسب اندام خود اهمیت می‎دهند از میل کردن شیرینی محروم نشوند.

طرز تهیه تارت

نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینی‎ها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینی‎ها و کیک‎ها پف نمی‌کند. داخل تارت با مواد مختلفی پر می‌شود این مواد می‌تواند خامه ، انواع میوه‌ها و یا مربا و… باشد.

...

طرز تهیه تارت

نوعی شیرینی است که حالتی ترد و بیسکویتی دارد. روی تارت باز است و از خمیر که ماده اصلی شیرینی‎ها است تشکیل نشده است به همین دلیل برخلاف اکثر شیرینی‎ها و کیک‎ها پف نمی‌کند. داخل تارت با مواد مختلفی پر می‌شود این مواد می‌تواند خامه ، انواع میوه‌ها و یا مربا و… باشد.

تارت یک دسر رژیمی محسوب می‎شود بدین ‌صورت که در تهیه آن از شکر کمتری استفاده می‎شود و اگر داخل آن را از مواد شیرین و پرکالری پر نکنید و از میوه‎های خرد شده استفاده کنید بسیار برای یک رژیم غذایی کاهش وزن مناسب است.

ویژگی منحصر به فرد تارت این است که زمان زیادی را از شما برای آماده سازی نمی‎گیرد و به مواد اولیه کمی نیاز دارد.

آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره ‎طرز تهیه حلوا به افرادی که داری رژیم غذایی هستند نیز توجه ویژه کرده است تا این افراد هم مخاطب این دوره قرار بگیرند و در این دوره به طرز تهیه تارت پرداخته است تا کسانی که به سلامت و تناسب اندام خود اهمیت می‎دهند از میل کردن شیرینی محروم نشوند.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه تارت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر حجم فایل برای اپلود4 گیگابایت. فایل های ضمیمه در بخش پرسش پاسخ نمایش داده می شوند

سوالات متداول
سوال متداولی وجود ندارد

مدرس:

استاد سرآشپز فرنود

کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای

استاد سرآشپز فرنود

به اشتراک بگذارید.

telegraminstagramwhatsapp

شما می تونید از طریق تلگرام یا واتساپ شماره 09123456789 سوالات خودتون را مطرح کنید و در اسرع وقت مشکلات شما را برطرف خواهیم کرد.

آموزش های مشابه