طرز تهیه حلوا زنجبیلی

اطلاعات فیلم آموزشی

teacher-hat

مدرس: استاد سرآشپز فرنود

clock

10,000تومان

توضیحات و عنوان فیلم

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد.  در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای […]

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد.  در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای […]

...

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد.  در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده می‌کنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.

همان‌طور که می‎دانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوق‌العاده می‎کند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد.  در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای […]

...

طرز تهیه حلوا زنجبیلی

حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی‌های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به‌عنوان به دسر لذیذ مصرف می‌شود. حلوای زنجبیلی بسیار خوش‌طعم است و عطر قوی و بی‌نظیری دارد.  در بسیاری از رستوران‌ها در تبریز، به‌صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می‌کنند. همچنین آذری زبان‌ها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده می‌کنند. حلوای زنجفیل یا حلوای زنجبیل گرم است و در فصول سرد میل کردن آن در کنار چای بسیار مفید است.

همان‌طور که می‎دانید زنجبیل یا زنجفیل کلی خاصیت دارد. علاوه بر خاصیتش عطر و طعم تندی که دارد حلوا را فوق‌العاده می‎کند. میزان درست استفاده از زنجبیل در حلوا به تجربه و مهارت نیاز دارد. از این رو سرآشپز بین المللی آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو در دوره طرز تهیه حلوا تجربه و مهارت خود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشته است تا شما عزیزان بتوانید یک حلوای زنجبیلی عالی را تهیه کنید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه حلوا زنجبیلی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رفع اشکال

برای شرکت در رفع اشکال باید در دوره ثبت نام کنید
سوالات متداول

مدرس:

استاد سرآشپز فرنود

کارشناس صداوسیما سرآشپز بین المللی مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای

استاد سرآشپز فرنود

به اشتراک بگذارید.

telegraminstagramwhatsapp

شما می تونید از طریق تلگرام یا واتساپ شماره 09123456789 سوالات خودتون را مطرح کنید و در اسرع وقت مشکلات شما را برطرف خواهیم کرد.

آموزش های مشابه